REX MAUGHAN

Het begon met de droom van één man, Rex Maughan. Zijn passie was een betere gezondheid, kwaliteitsproducten en financiële vrijheid. Deze passie heeft hem geïnspireerd om in 1978 Forever Living Products op te richten.
MEER INFORMATIE

HET BEGIN VAN EEN DROOM

In 1978 nodigde Rex Maughan familieleden en vrienden uit op de eerste meeting van Forever Living Products in Tempe, Arizona. Hier onthulde hij zijn plan op maat - biedt de beste verbruiksproducten aan, producten die helpen, producten die hebben bewezen mensen welzijn én financiële voorspoed te brengen. Laat de producten en de mensen voor zich spreken.

DE GESCHIEDENIS VAN FOREVER

Forever Living Products is opgericht in 1978 en is in de basis gebaseerd op dromen en hard werken. Inmiddels is het een levensveranderd miljardenbedrijf, dat honderden wellness- en beautyproducten produceert en over de hele wereld verkoopt. Op basis van jarenlange ervaring, innovatieve nieuwe ideeën, solide waarden en ongeëvenaarde kwaliteitscontrole, blijft Forever Living Products nieuwe wegen inslaan tijdens zijn reis naar ongekend succes.
MEER INFORMATIE

VERTICALE INTEGRATIE

Forever beheert zelf het gehele teelt-, productie- en logistieke proces vanaf het begin tot het einde. Forever kan hierdoor iedere stap blijven controleren, van kwaliteit tot kosten - te beginnen bij de grondstoffen tot aan uw favoriete eindproduct. Van plant, naar product, voor u!

HET HART VAN FOREVER

The Forever Corporate Plaza, het Internationale Hoofdkantoor van Forever in Scottsdale, Arizona is wereldwijd bekend bij alle Forever Business Owners. Dit prachtige gebouw is de thuisbasis van ons Executive Team en is het hart van de Forever Business.

KIJKJE OP HET HOOFDKANTOOR