Voeg Supergreens toe aan je dagelijkse routine

Ontdek alles over ons nieuwste product!


Geef je actieve levensstijl een boost met deze ideale mix van meer dan twintig soorten groenten en fruit. 
Door de drukte van het dagelijks leven, komen we niet altijd toe aan het eten van vers fruit en groenten. We vallen dan makkelijk terug op snelle snacks om ons hongergevoel te stillen. Deze manier van eten kan ertoe leiden dat je niet de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Gelukkig is er nu een goede aanvulling!


Forever Supergreens brengt bekende superfoods en antioxidanten samen die je goede ondersteuning kunnen bieden. De sticks bevatten een mooie mix van aloë en meer dan twintig soorten fruit en groenten. Meng een stick eenvoudig met water en profiteer van deze ‘green power’! 


Een dynamische mix van bekende superfoods   


Bij het ontwikkelen van Forever Supergreens is gezocht naar de ideale combinatie van bekende superfoods en antioxidanten. Zo mochten spinazie, boerenkool en broccoli natuurlijk niet ontbreken. Stuk voor stuk geweldige groene groenten!


Forever Supergreens bevat nog veel meer ingrediënten waar je blij van wordt. Wat dacht je van goij bessen, gerstengras, druivenpit en groene thee!


Maar dat is nog niet alles. Forever’s aloë vera is de perfecte aanvulling op deze mooie mix. 


Ondersteun je workout met Forever Supergreens™ 


Forever Supergreens is er niet alleen voor mensen met een volle agenda en druk leven. Het is ook ideaal voor sporters. Het maakt niet uit wat voor sporter je bent, Forever Supergreens past in elke sporttas! Of je nu dagelijks in de sportschool bent te vinden, of af en toe in beweging komt. Deze groene stick is er voor elk type sporter: van de fitnessjunk tot de fanatieke wandelaar.  


Maak snel kennis met Forever Supergreens en get green!


Recepten


Groene proteïne shake


Mix Forever Supergreens met Forever Lite Ultra voor een geweldige combinatie van groene power en proteïne! Maak je shake zoals je gewend bent, voeg 1 stick Forever Supergreens toe en roer goed door. Enjoy!


Green-a-Colada 


Geniet van een tropische mocktail met Forever Supergreens. Green-a-Colada is een heerlijk recept voor een tropisch feestje in je glas. Ideaal voor een ontspannen moment in de zon!


Mix de onderstaande ingrediënten en voeg ijs toe:


  • 120 ml Forever Aloe Vera Gel
  • 1 stick Forever Supergreens 
  • 240 ml kokosnootwater
  • 100 gr stukjes ananas

Optioneel: Schenk een paar druppels Forever Bee Honey op een bord. Dip vervolgens de rand van je glas in de honing. Zorg er voor dat de volledige rand van het glas is bedekt. Dip nu het glas in geraspte kokos en voeg een parapluutje toe. Neem een slok en ontspan.